Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Len u nás 2 izbový byt v Novákoch

Ulica: Hviezdoslavova
Obec: Nováky
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
62 990 €

Popis nehnuteľnosti

Len u nás v ponuke nájdete 2 izbový byt v Novákoch na Hviezdoslavovej ulici.  Byt sa nachádza  v zateplenom tehlovom bytovom dome  na treťom poschodí bez výťahu.  Dispozične byt pozostáva z 2 nepriechodných izieb, chodby, kuchyne a kúpeľne s toaletou.  Súčasťou bytu sú dve latkové pivnice a francúzsky balkón. 

Orientácia bytu je  severo-východ - kuchyňa, východ-kúpeľňa, západ – spálňa, obývacia izba. Kúrenie v byte je centrálne. Byt je v pôvodnom zachovalom stave, vymenené plastové okná, je vhodný na kompletnú rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Parkovanie pred bytovkou bezproblémové.

Bytový dom prešiel rekonštrukciou, ktorá zahŕňa:
-zateplenie obvodového plášťa
- nová strecha, nová krytina
- plastové vchodové dvere, schránky

V blízkosti je MŠ, ZŠ, Dom kultúry, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko, sieť obchodov a služieb, kúpalisko, jazero, ihrisko, cykloturistika

Kontaktujte nás e-mailom na [barbora@solidnebyvanie.sk] alebo telefonicky na [0902 835 329] pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
54 m2
Úžitková plocha:
54 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Barbora Ivanová

Mgr. Barbora Ivanová

realitná poradkyňa

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti