Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

4 izbový byt v centre Prievidze

Ulica: M. Mišíka
Mestská časť: Centrum
Obec: Prievidza
Okres: Prievidza
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
139 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 4 izbový byt v priamom centre Prievidze. Byt sa nachádza na prvom poschodí polyfunčnej budovy, ktorá bola postavená v roku 2005.  Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s výstupom na balkón, troch spální, obývacej izby, kúpeľnou s WC a samostatným WC. K bytu prislúcha aj pivnica, ktorá je priamo na chodbe vedľa bytu. Na prízemý bytového domu sa nachádza kočíkáreň ku ktorej je voľný prístup. 

Byt je vhodný aj na podnikanie so zameraním na poskytovanie služieb. V bytovke sa nachádzajú prevádzky: zubár, projektant, zdravotná rehabilitácia pre deti, masér, jazykové kurzy.

Mesačné náklady na bývanie sú 347 eur / mesiac.

Kontaktujte nás e-mailom na [barbora@solidnebyvanie.sk] alebo telefonicky na [0902 835 329] pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
108 m2
Úžitková plocha:
103 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Mgr. Barbora Ivanová

Mgr. Barbora Ivanová

realitná poradkyňa

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti