Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Exkluzívne dvojegeneračný rodinný dom na Babinej

Ulica: Plánková
Obec: Babiná
Okres: Zvolen
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
108 000 €

Popis nehnuteľnosti

Predaj rozostavaného domu s kompletným skeletom a strechou, nachádzajúceho sa v tichej časti Babinej, s pripravenými IS vrátane plynu, je skvelou príležitosťou pre každého, kto hľadá ideálne bývanie v príjemnom prostredí. Tento dom má rozmery 187 m2 a je rozdelený na 2 podlažia s 4 izbami a 2 kúpeľňami, spolu s kúpeľnou na každom podlaží. Jeho veľkosť spolu s pôsobivou polohou v Babinej a blízkosťou k Zvolenu a Krupine robia z neho dokonalé miesto pre rodiny alebo jednotlivcov. Pivnica domu je prístupná z prednej strany, rovnako ako aj vjazdová brána. 

Tento rozostavaný dom je skutočne jedinečnou príležitosťou pre každého, kto hľadá ideálne bývanie v tichom prostredí s vynikajúcim spojením s okolitými mestami. Jeho cena už len stúpa, tak neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes na tel. č. 0903 419 083 alebo na mailovej schránke norbert@solidnebyvanie.sk. Tešíme sa na Vás!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
187 m2
Úžitková plocha:
238 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Norbert Grainda

Norbert Grainda

realitný poradca

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti