Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

EXKLUZÍVNE Multifunkčná budova s rodinným domom v jednom

Ulica: Krupinica
Obec: Krupina
Okres: Krupina
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
200 000 €

Popis nehnuteľnosti

Unikátna príležitosť pre tých, ktorí hľadajú multifunkčné riešenie pre svoje podnikanie a bývanie v jednom. Vo výhradnom zastúpení Vám ponúkame  dom s výrobnou halou v Krupine, s celkovou plochou 1005 m2 pozemku a 276 m2 zastavanej plochy.

Budova má priami prístup od cesty a má vlastnú čističku odpadových vôd, čo zaručuje jej ekologickú udržateľnosť a využiteľnosť. S prístupom z dvoch strán je táto budova ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú ľahký prístup a flexibilitu.

Okolie budovy je dobre vybavené sociálnou infraštruktúrou, s autobusovou zastávkou a pumpou v blízkosti. Centrum mesta je vzdialené menej ako 5 minút pešo. Táto budova je vynikajúcou investíciou pre tých, ktorí hľadajú možnosť kombinovať podnikanie s bývaním v rovnakej budove.

S jednou spálňou na poschodí a zadnou časťou domu, ktorá je momentálne využívaná ako servis / predajňa, ponúka táto budova neobmedzené možnosti pre podnikanie a byvanie. Rovinatý pozemok a ideálne umiestnenie priamo pri začiatku Krupiny naproti pumpe robia z tejto budovy vynikajúcu investíciu.

Dom je možné upraviť a využívať ho aj ako rodinný dom s veľkou záhradou a pozemkom. 

Nezmeškajte túto príležitosť a pridajte sa k tým, ktorí hľadajú možnosť kombinovať podnikanie a bývanie v jednej budove.

Pre viac informácii nás konktatkujte na tel. č. 0903 419 083 alebo na mailovej adrese norbert@solidnebyvanie.sk.

Kontaktujte nás ešte dnes a dozviete sa viac o tejto unikátnej nehnuteľnosti.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
1050 m2
Úžitková plocha:
276 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Norbert Grainda

Norbert Grainda

realitný poradca

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti