Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

NOVÁ CENA!!! NA PREDAJ - Exkluzívne, útulná garsónka v Leviciach

Interné ID: 604208
Ulica: Vajanského
Obec: Levice
Okres: Levice
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Garsónka
41 900 €

Popis nehnuteľnosti

ZNÍŽENÁ CENA!!!

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj, peknú garsónku v pôvodnom stave , na Vajanského ulici v Leviciach.

Nachádza sa v kľudnej lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou, školy, škôlky, potraviny, lekáreň, detské ihriská, v blízkosti je aj zastávka MHD, v dosahu autobusová a železničná stanica, 10 minút chôdzou do centra alebo 3 minúty autom. V okolí je veľa zelene ,Schoellerov park ideálny na prechádzku a oddych, poprípadne si môžete zašportovať vo Fitness centre. Bezproblémové parkovanie pred domom.

Všetko máte naozaj po ruke.

Pekné štartovacie bývanie pre jednotlivca, pár, ale vhodný aj ako výborná investičná príležitosť s možnosťou si ho prerobiť podľa vlastnej predstavy.

 

Rozloha garsónky je 20m2, nachádza sa na 1.poschodí/7, je orientovaný na JZ, svetlý, s čiastočnou rekonštrukciou(kompletná výmena stupačiek, plastové okná, plávajúca podlaha).

Panelový bytový dom prešiel rekonštrukciou, vonkajšia malovka, prerobené balkóny, nové vchodové dvere, nový výťah a pivnice s plastovými oknami.

Bez tiarch!!!

 

Cena nehnuteľnosti je 41 900 eur.

V prípade obhliadky alebo otázok ma neváhajte kontaktovať.

Peter Holba, tel.č. 0949 009 442 alebo mailom: peter@solidnebyvanie.sk

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie, právneho servisu, poradenstva pri prevode nehnuteľnosti, základného správneho poplatku na katastri a bezplatného poradenstva pri financovaní hypotéky.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
20 m2
Poschodie:
1.Poschodie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti