Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Bytový dom ( 2 bytové jednotky) vhodný na Airbnb

Interné ID: 546072
Obec: Brezno
Okres: Brezno
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
144 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ak hľadáte väčší dom alebo nehnuteľnosť na investíciu, ponúkame Vám tento pekný zrekonštruovaný dom v obci Beňuš. Dom bol (je) doteraz využívaný ako investícia na prenájom, nakoľko disponuje 5 spálňami (spolu 10 lôžok). Dispozícia domu: vstupná chodba (prípadne obývačka), 2 x spálne, 2 x kuchyne, oddelené WC, WC s kúpeľnou a vaňou, WC so sprchovacím kútom, ďalej sa prechádza do priestrannej spoločenskej miestnosti, z ktorej je vstup na krytú terasu o veľkosti 34 m2. Ďalej sa nachádzajú ešte ďalšie ešte 3 spálne a technická miestnosť. Nového majiteľa už nečaká ďalšia väčšia investícia. V rámci rekonštrukcie bolo robené podlahové kúrenie, rozvody, elektrina, okná, dvere... Dom sa predáva zariadený nábytkom a elektrospotrebičmi. Dom je vhodné využívať na trvalé bývanie aj ako dvojgeneračný dom - predelenie na 2 časti. Prvá časť domu by bola: obývacia izba, 2 x spálňa, 1 x kuchyňa, 1 kúpeľňa. Druhá časť domu: spoločenská miestnosť, 3 x spálňa, 1 x kuchyňa, terasa, 1 x kúpeľňa, 1x oddelené WC. Doplňujúce informácie: v blízkosti sa nachádza železničná trať - asfaltová prístupová cesta - parkovanie na dvore - postavené z tehly - mesačné náklady (podľa účelu využitia, cca 230- 280 Eur) Platba je možná v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru.

Viac informácii poskytnem na osobnej obhliadke alebo telefonicky na tel.č.0913 419 083.

Prípadne ma oslovte prostredníctvom mailu na adresu norbert@solidnebyvanie.sk.

V prípade, že viete o niekom kto chce predať, alebo prenajať svoju nehnuteľnosť a odporučíte nás, tak po zrealizovaní obchodu Vás finančne odmeníme. Sledujte nás aj na instagrame a nenechajte tak si ujsť skvelé ponuky @solidne_byvanie.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
158 m2
Plocha pozemku:
748 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
6
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Maklér

Norbert Grainda

Norbert Grainda

realitný poradca

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti